بهترین افزونه های وردپرسی برای دسته ها و برچسب ها

همواره در قالب های وب سایت های وردپرسی می‌توان با استفاده از دسته‌ها و برچسب‌ها محتواهای مرتبط با یکدیگر را بهینه‌ و کارآمدتر کرد. در این مقاله به شما پلاگین های مفید و مناسبی را برای بهینه سازی وب سایت های وردپرسی خود معرفی خواهیم کرد تا در کنار خرید هاست وردپرس مناسب، با بهینه کردن افزونه های وب سایت خود بتوانید وب سایت سریع و کارآمدی برای کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت خود داشته باشید. در ادامه با معرفی چند پلاگین وردپرسی معروف و کاربردی که به خوبی با هاست لینوکس سازگار است همراه ما باشید.

 

معرفی ۱۴ افزونه دسته بندی و برچسب در وردپرس

۱ پلاگین Taxonomy Thumbnail وردپرس:

 

این پلاگین قابلیت ضمیمه نمودن عکس به دسته‌ها و برچسب‌ها را به WordPress شما می‌افزاید که مشابه قابلیت افزودن تصویر شاخص در نوشته‌ها می‌باشد. تصویر ضمیمه شده می‌تواند با افزودن تنها چند خط کد نیز به پوسته وردپرس متصل گردد.

 

پلاگین Taxonomy Thumbnail

 

 

۲- پلاگین WP Limit Tags وردپرس:

 

چنانچه شما نیز یکی از طرفداران برچسب‌های WordPress هستید این امکان وجود دارد که جهت بالا بردن رتبه وبسایت خود از برچسب‌های زیادی استفاده نمایید که ممکن است بسیاری از آن‌ها با موضوع اصلی Post نگارش شده نامرتبط باشد.پلاگین WP Limit Tags به شما این قابلیت را می‌دهد تا تعداد برچسب‌های مورد استفاده در نوشته‌های خود را محدود نمایید. این عمل شما را وادار می‌سازد تا برچسب‌های کارآمدتری را باتوجه به مضمون نوشته‌ها انتخاب نمایید.

 

پلاگین WP Limit Tags

 

۳- افزونه وردپرسی Require Post Tag:

 

این پلاگین قابلیتی جدید به نوشته‌های شما می‌افزاید بدین صورت که شما را وادار می‌سازد تا یک یا چند برچسب به نوشته‌های خود اختصاص دهید؛ در غیر این صورت یعنی در مواقعی که برچسبی به نوشته شما تخصیص داده نشده است، خطایی به شما نمایش داده می‌شود که از شما می‌خواهد تا حداقل یک برچسب به محتوای نوشته اضافه نمایید. این پلاگین در کنار پلاگین قبل به شما کمک خواهند کرد تا برچسب نوشته‌های خود را کنترل و بهینه نمایید.

 

پلاگین Require Post Tag

 

 

۴- پلاگین Remove Category URL در وردپرس:

 

آدرس دسته‌های به کار رفته در وبسایت WordPress شما با یک پیشوند ثابت به نام /category/ و یا پیشوند تعریف شده در قسمت پیوندهای یکتا واقع در تنظیمات نمایش داده میشود. این روندی است که وردپرس برای تفکیک دسته‌ها از طبقه‌بندی‌های دیگر خود مانند برچسب‌ها به کار گرفته است.
پلاگین وردپرسی Remove Category URL پیشوند ثابت مذکور را از آدرس‌ دسته‌ها حذف می‌نماید و با باعث تمایز WordPress شما از وبسایت‌های ساخته شده به روش مشابه می‌شود.

 

پلاگین Remove Category URL

 

 

۵- افزونه Category Sticky Post وردپرس:

 

نوشته‌های Sticky در WordPress در واقع نوشته‌هایی هستند که به عنوان Post ثابت در بالای صفحه اصلی نمایش داده می‌شود. پلاگین Category Sticky Post این قابلیت را گسترش داده و باعث می‌شود تا نوشته مورد نظر شما در عنوانی دلخواه در دسته‌ها نیز به عنوان Post ثابت نمایش داده شود. همچنین پلاگینی مشابه با نام Tag Sticky Postبرای قرار دادن Post ثابت در قسمت برچسب‌ها هم‌اکنون در دسترس می‌باشد.

 

پلاگین Category Sticky Post

 

 

۶- پلاگین وردپرسی Most Popular Tags:

 

این پلاگین یک Widget نواری جدید به WordPress شما می‌افزاید که شامل برچسب‌ها،دسته‌ها و طبقه‌بندی‌های معروف وبسایت شما می‌باشد. بوسیله این Widget می‌توان تعیین نمود که کدام دسته‌ها، برچسب‌ها و آدرس‌ها در پوسته وردپرسی شما نمایش داده شود؛همچنین می‌توان سایز Font، واحد اندازه‌گیری Font و نحوه نمایش آن را نیز تعیین نمود.

 

پلاگین Most Popular Tags

 

 

۷- پلاگین وردپرس Single Category Permalink:

 

چنانچه شما بیش از یک دسته به وبسایت خود اختصاص داده باشید، معمولا آدرس پیوند‌های یکتای نوشته شما در مرورگر طولانی و شامل دسته مادر و زیرمجموعه‌های مرتبط با آن خواهد بود. توسط این پلاگین شما می‌توانید آدرس مذکور را به نحوی کوتاه کنید که تنها آخرین بخش مربوط به دسته‌ها در مرورگر نمایش داده شود.

 

پلاگین Single Category Permalink

 

 

۸- افزونه Only One Category در وردپرس:

 

چنانچه وبسایت شما دارای بیش یک نویسنده باشد و شما قصد داشته باشید که نویسندگان شما در نگارش نوشته‌های جدید خود تنها از یک دسته، که توسط شما تعیین شده است، استفاده نمایند پلاگین Only One Category این مهم را برای شما انجام می‌دهد.

 

پلاگین Only One Category

 

 

۹- پلاگین Main Category as Subdomain وردپرس:

این پلاگین از بهترین و پرکاربردترین پلاگینهای ساخته شده جهت طبقه‌بندی دسته‌ها با ساختن SubDomain برای آن‌ها می‌باشد. چنانچه وبسایت شما دارای موضوعات گوناگون متعدد می‌باشد، شما با استفاده از پلاگین Main Category as Subdomain به راحتی می‌توانید برای دسته‌های مختلف SubDomainهای گوناگون ایجاد نمایید.

 

پلاگین Main Category as Subdomain

 

 

۱۰- افزونه سایت های وردپرسی Category Pie:

 

این پلاگین نمودار گرافیکی زیبایی را به قسمت ویرایشگر دسته‌های وبسایت وردپرسی شما می‌افزاید که میزان استفاده دسته‌ها در وبسایت را به صورت درصدی نمایش می‌دهد.

 

پلاگین Category Pie

 

 

۱۱- افزونه سایت وردپرس Taxonomy Font Icons:

 

این پلاگین قابلیتی جدید جهت طبقه‌بندی بهتر دسته‌ها به WordPress شما می‌افزاید. با بکارگیری این پلاگین شما قادر خواهید بود یک Icon مجزا به هر دسته در سایت وردپرسی خود اختصاص دهید. تصاویر استفاده شده در Iconها از منبع معتبری به نام FontAwesome مأخد شده‌اند. در صورت نیاز به Iconهای جدید می‌توانید موارد مورد نظر خود را با استفاده از منابع دیگری مانند Filter Hook نیز بیافزایید.

 

پلاگین Taxonomy Font Icons

 

 

۱۲- پلاگین Taxonomy Switcher در وردپرس:

 

پلاگین وردپرسی است که شما را قادر می‌سازد تا طبقه‌بندی‌های مختلف وبسایت خود را به یکدیگر تبدیل نمایید بدین‌صورت که می‌توانید دسته‌ها را به برچسب‌ها و برچسب‌ها را به دسته‌ها تبدیل کنید. لازم به ذکر است پلاگین Taxomony Switcher با پلاگین custom taxonomy سازگار می‌باشد.

 

پلاگین Taxonomy Switcher

 

۱۳- پلاگین Post Category Filter:

 

رابط کاربری WordPress بسیار خوب و روان است ولی با این وجود دارای نقص‌های فراوانی نیز می‌باشد. برای مثال زمانی که وبسایت شما دارای دسته‌های فراونی می‌باشد و قصد دارید که از میان دسته‌های گوناگون در لیست مربوط، دسته مورد نظر خود را انتخاب نمایید، لازم است موارد موجود در لیست را به صورت تک تک بررسی نموده تا دسته مذکور یافت شود. پلاگین Post Category Filter پیدا کردن دسته‌های مورد نظر را با اضافه نمودن امکان جست‌وجو بسیار آسان کرده است. تنها کافی است پس از نصب این پلاگین وردپرسی نام دسته مورد نظر خود را در کادر خالی بالای لیست وارد نمایید. پس از آن دسته مورد نظر انتخاب شده و برای شما نمایش داده می‌شود.

 

پلاگین Post Category Filter

 

 

۱۴- افزونه سایت وردپرسی Category Description Widget:

 

چنانچه پوسته‌های وردپرسی مورد استفاده شما توضیحات مربوط به دسته‌ها را نمایش نمی‌دهند، این پلاگین بسیار مفید و کارآمد خواهد بود. با استفاده از این پلاگین توضیحات مربوط به دسته‌ها بدون نیاز به وارد نمودن کدهای مورد نیاز آن به شما نمایش داده می‌شوند.

 

پلاگین Category Description Widget

از اینجا با تا اینجا با ما همراه بودید سپاسگزاریم. امیدواریم این آموزش توانسته باشد شما را در شناسایی چند افزونه وردپرسی در دسته بندی و برچسب های وب سایت های وردپرسی کمک کند. در صورتی که نیاز به دانستن جزییات بیشتری داشتید یا افزونه های بهتری برای مدیریت بخش های دسته ها و برچسب های وردپرسی داشتید، کافی است در بخش دیدگاه نظرات خود را منتقل کنید یا با کارشناسان مجرب IRPOWER در تماس باشید.
۵/۵ - (۵ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا علاوه بر متن نظر، نام و ایمیل خود را نیز وارد کنید. (ایمیل شما منتشر نخواهد شد)